Bergmann

BergmannPer 1 juni a.s. neemt het zusterbedrijf Kamps de Wild het importeurschap van Bergmann over. Tot  die tijd kunt u bij vragen nog altijd bij ons terecht. 

Sinds 2008 maakt het Duitse merk Bergmann onderdeel uit van ons leveringsprogramma. Reesink Agri is exclusief importeur van Bergmann machines. Bergmann staat bij onze klanten bekend om haar grote transportwagens. Vooral op het gebied van strooitechniek van vaste mest heeft Bergmann een naam hoog te houden. 

Bergmann is opgericht in 1896 en heeft al meer dan honderd jaar ervaring in de productie van landbouwmachines en voertuigen. Het merk produceert op maat gemaakte systemen voor zowel professionele landbouwbedrijven als particuliere boeren. Met het grote assortiment aan machines heeft Bergmann de juiste oplossing voor elke organisatie, het hele jaar door.

Bergmann, "die Spezialisten". Klik hier voor de landbouwmachines.

 

BERGMANN TSW 5210 universeelstrooier

"De Bergmann breedstrooiers hebben een zeer mooi strooibeeld, eigenlijk beter dan de machines die we voorheen hebben gehad. Ook de kwaliteit van de Bergmann wagens sprak ons erg aan. Voor loonwerkers en grote akkerbouwers is deze Bergmann zeer geschikt denk ik, ze kunnen er goed mee uit de voeten", aldus Johan Doornewaard

Vraag demo aan

BERGMANN TSW 2140 universeelstrooier

“Een brede universeelstrooier die voldoende strooicapaciteit heeft, niet te zwaar is en netjes kan werken zonder in te sporen en voldoende volume heeft om te vervoeren. Dat waren onze eisen en bracht ons bij de in 2018 geïntroduceerde Bergmann TSW 2140 breedstrooier”, vertelt akkerbouwer Patrick van Ackeren die in de kop van Noord-Holland (Wieringerwerf) pootaardappelen, suikerbieten en granen teelt.

Vraag demo aan

BERGMANN REPEX 32 K opraapwagen

"De BERGMANN REPEX 32 opraapwagen heeft capaciteit, is compact, bijzonder licht in gewicht, gebruikt weinig diesel en het is makkelijk manoeuvreren over de smalle weggetjes en op erven van boerderijen", vertelt Van der Poel. "Het is goed werken zo!"

Vraag demo aan

BERGMANN CAREX 370 silagewagen

De BERGMANN Carex 370 S combi - ladewagen is degelijk gebouwd, simpel in de bediening en breed inzetbaar. Loonbedrijf Wesselink BV uit Manderveen gebruikt deze dubbel doelwagen voor het inkuilen van gras en mais. Opvallend is dat deze BERGMANN Carex combi-ladewagen over veel volume beschikt dankzij de beweegbare voorwand, compact is gebouwd en bijzonder wendbaar is.

Vraag demo aan

BERGMANN RRW 400 overlaadwagen

"We zochten een overlaadwagen die capaciteit heeft. Daar was ik al een paar jaar naar op zoek omdat het steeds moeilijker wordt om de weg schoon te houden.

Vraag demo aan