Knoche Oko-grubber

De KNOCHE ÖKOGRUBBER is speciaal ontwikkeld voor de speciale eisen van de biologische landbouw. State-of-the-art mechanica in plaats van chemie!

Onkruidbestrijding met de ÖKOGRUBBER vindt plaats d.m.v. ultra ondiepe grondbewerking. Dit wordt bereikt door de 285 mm brede ganzenpootscharen met een hoek van slechts 12°. De grond wordt enkele centimeters diep gewoeld. De overlap van de scharen is 80 mm. De speciale cultivator heeft een lijnafstand van 200 mm. Dit zorgt ervoor dat de cultivator zelfs bij zware begroeiing zonder verstopping werkt. De twee steunwielen in het voorste deel hebben twee voordelen: enerzijds wordt de achteras van de tractor ontlast en kan deze met extreem lage luchtdruk worden aangedreven, wat op zijn beurt de grond ontlast. Anderzijds zorgen de steunwielen ervoor dat de rol volledig ontkoppeld kan worden.

Met of zonder wals of wals en eg

Afhankelijk van de eisen van de lokale omstandigheden kunt u ervoor kiezen om zonder wals, met wals of met wals en eg te rijden. De eg is individueel in hoogte en hoek verstelbaar. Dit zorgt ervoor dat de egdruk nauwkeurig kan worden ingesteld zodat de afgesneden plantresten met de wortels naar boven worden gedraaid.

De KNOCHE ECOGRUBBER is verkrijgbaar in werkbreedtes van 3 m, 4,5 m en 5 m. Vanaf 4,5 m werkbreedte volledig hydraulisch inklapbaar. De ÖKOGRUBBER kan worden uitgerust met alle rollen die bekend zijn uit het Knoche-assortiment.

Vraag een demo aan

Dealer locator

Zoek een dealer in de buurt die de Knoche Oko-grubber verkoopt.

Dealer locator