Kuhn PROFILE 2 CL

PROFILE 2 CL voermengwagens met twee vijzels en afvoerband

De Kuhn PROFILE .2-serie is een uitbreiding van de kleinere PROFILE range. Kuhn heeft hiermee het succes van de PROFILE doorgetrokken tot 34 m3. 

De PROFILE wagen kenmerkt zich door de kuip met de gezette wand en de speciale vorm van de mengvijzel. Hierdoor word elke dag een perfect mengsel verkregen onafhankelijk de producten of de belading van de wagen.

De KUHN PROFILE .2 CL beschikt over twee mengvijzels, volledig vervaardigd uit K-NOX (RVS). De volledig uit K-NOX bestaande mengvijzel is beter bestand tegen oxideren (roesten) en het inwerken van zuren. Hierdoor heeft de K-NOX mengvijzel een langere levensduur dan een stalen vijzel. Samen met de gezette wand is deze wagen dan ook uiterst bestand tegen slijtage en zult u vele jaren kunnen genieten van de perfecte mengkwaliteit.

De afvoerband is gemaakt van hoogwaardig PVC dat goed bestand is tegen de inwerking van de zuren afkomstig uit het voer. De aandrijving van de band wordt verzorgd door twee hydromotoren zodat de band altijd getrokken wordt. Hierdoor heeft de band een zeer lange levensduur.

De .2-serie is leverbaar in 8 modellen van 18 t/m 34 m3. Informeer bij uw Kuhn-dealer naar de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie kunt u hier klikken om de brochure te downloaden.