14 september 2021

ABH Machinery nieuwe dealer


ABH Machinery is de nieuwe dealer voor de merken KUHN, RAUCH, EINBÖCK en BERGMANN in de Hoeksche Waard en Eiland van Dordrecht (Zuid-Holland)

PERSBERICHT

Het mechanisatiebedrijf ABH machinery gaat met ingang van heden landbouwmachines van de merken KUHN, RAUCH, EINBÖCK en BERGMANN verkopen. Deze samenwerking is met importeur Reesink Agri uit Apeldoorn van kracht geworden. ABH machinery wordt gerund door het ambitieuze drietal Ben Biesheuvel, Hendrik de Heer en Johan Kruijthoff.

Praktijkkennis in huis
“Wij zijn alle drie zonen van een akkerbouwer en hebben onze ervaringen gebundeld in ABH Machinery”, aldus Kruijthoff. Ben Biesheuvel is bedrijfsleider geweest bij een groot akkerbouwbedrijf en heeft zich gespecialiseerd in mechanisatie. Hendrik de Heer is het aanspreekpunt voor de klanten en heeft een achtergrond als vertegenwoordiger van Ferbo beregeningstechniek en overige landbouwmachines. Johan Kruijthoff runt ruim 20 jaar een mechanisatiebedrijf in Polen en is daarnaast vennoot in het akkerbouwcollectief Novifarm.

ABH Machinery heeft door deze samenwerking veel praktijkkennis in huis. Ze hebben passie voor het agrarische beroep en veel kennis van landbouwmachines. Ook zijn ze bekend met de machines van KUHN en RAUCH.

Feeling hebben met de klanten en bijpassende machines

“We willen feeling hebben met de machines die we aanbieden en goed functioneren op de Hoeksche Waardse klei en het Eiland van Dordrecht. Er is een groot verschil tussen de bewerking van klei- en zandgronden. De merken van Reesink Agri spelen hier goed op in, wat de landbouwmachines zeer geschikt maakt voor de Hoeksche Waardse landbouwgronden en het eiland van Dordrecht”, aldus Kruithof.

Veel kansen

“Wij zien veel potentie voor de landbouwmachines van KUHN en RAUCH in de Hoeksche Waard en Eiland van Dordrecht en kennen de machines uit de praktijk. De KUHN en RAUCH machines staan bekend als degelijk en robuust. Wij zijn enthousiast over de professionele en hoogwaardige EINBÖCK schoffelmachines. De schoffeltechniek met camera’s is bij EINBÖCK van een zeer hoog niveau”.

ABH Machinery ziet ook kansen voor het merk BERGMANN, omdat zij een breed aanbod universeelstrooiers en overige wagens ontwikkelen. Met de samenwerking tussen Reesink Agri en ABH Machinery liggen er in de Hoeksche Waard en eiland van Dordrecht veel mogelijkheden om het marktaandeel van de merken KUHN, RAUCH, EINBÖCK en BERGMANN te vergroten”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hendrik de Heer via 06-291 884 05 of info@abhmachinery.nl