13 december 2021

Klein Nibbelink wordt KUHN & RAUCH dealer


M.i.v. 1 december 2021 is mechanisatiebedrijf Klein Nibbelink Bredevoort toegetreden tot het dealernetwerk van Reesink Agri en gaat de merken Kuhn en Rauch voeren.

Mechanisatiebedrijf Klein Nibbelink, gevestigd in de Achterhoek in Bredevoort bestaat al meer dan 125 jaar. Wat in 1892 begon als plaatselijke smid die werkpaarden van boeren nieuwe ijzers onder sloeg, is dit bedrijf uitgegroeid tot een professioneel en modern mechanisatiebedrijf. Het service-gerichte mechanisatiebedrijf is een begrip in Bredevoort en wijde omgeving en heeft vakkennis hoog in het vaandel staan. Inmiddels runt de 4e generatie van de familie onder leiding van Bernd Klein Nibbelink het bedrijf.

Klein Nibbelink een geschikte partner

“Deze keuze is mede ingegeven door het feit dat voormalig Kuhn-dealer Wolterink LMB Beltrum haar activiteiten heeft gestaakt. Daarnaast ervaren wij dat het bedrijf Klein Nibbelink, met haar moderne faciliteiten en betrokken medewerkers, een bedrijf is dat de lokale markt goed kent en de “lokale taal spreekt”. Wij zien in Klein Nibbelink een geschikte partner om samen te werken aan de toekomstige groei van de merken Kuhn en Rauch in deze regio”, aldus Roel Thelen (Manager Sales Reesink Agri).

Vertrouwen in de A-merken Kuhn en Rauch

“Wij hebben vertrouwen in de gerenommeerde A-merken Kuhn en Rauch en in importeur Reesink Agri”, zegt directeur-eigenaar Bernd Klein Nibbelink. “Vergeet niet dat we al meer dan 65 jaar Deutz-Fahr dealer zijn en de persen en wikkelaars van dit merk verkopen. Deze machines worden in de Kuhn fabriek in Geldrop ontwikkeld en gefabriceerd. Dus we zijn hiermee bekend en hebben daar goede ervaringen mee”.

Logische stap

“Voor ons is het een logische stap dat we in de toekomst nu ook de overige producten van deze wereldmerken gaan verkopen. We zien met de merken Kuhn en Rauch potentie om in de regio verder te groeien en denken dat de producten goed aansluiten aan de wensen van de moderne en professionele landbouwbouwers”, voegt verkoopadviseur Gert-Jan Wikkerink toe.

“Reesink Agri is een stabiele partner om zaken mee te doen, heeft goede producten van diverse merken in huis, vakkundig personeel in dienst en het is een voorraadhoudende importeur. Bovendien is het bedrijf gevestigd in Apeldoorn en dat ligt slechts op een uurtje rijden van ons en onze klanten. Het merendeel van onze klanten zijn melkveehouders, loonwerkers en overige. Naast de landbouwtak hebben wij ook een afdeling tuin en park en klein grondverzet. In de regio staan we bekend als een betrouwbaar regionaal mechanisatiebedrijf met een trouwe klantenkring”, aldus Klein Nibbelink.