24 augustus 2022

Gebr. Weststrate BV kiest voor EINBÖCK dealerschap


Mechanisatiebedrijf Gebr. Weststrate BV met vestigingen in Krabbendijke, Nieuwerkerk, Koudekerke en Goes is al sinds 1929 actief in de landbouw en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste landbouwmechanisatiebedrijven in Zeeland. Sinds 24 augustus 2022 voert het mechanisatiebedrijf nu ook EINBÖCK

Met ingang van heden gaat mechanisatiebedrijf Gebr. Weststrate BV het Oostenrijkse merk EINBÖCK voeren. De reden voor de keuze voor EINBÖCK is de uitstekende kwaliteit van de EINBÖCK machines en de stijgende populariteit hiervan onder zijn klanten. “De machines zijn degelijk en zeer eenvoudig in te stellen”, aldus Arjan Weststrate . “Ook bieden ze een breed aanbod aan producten. Ik ben ervan overtuigd dat ze goed passen bij onze klanten”.

Breed programma schoffelmachines en wiedeggen

“Naast de verschillende schoffelmachines met camera-besturing biedt EINBÖCK ook wiedeggen aan. Dat is een toegevoegde waarde voor ons. Ook bij biologische akkerbouwers zijn de machines van de Oostenrijkse fabrikant bekend en staan goed aangeschreven. Dat is ook een reden voor ons om te kiezen voor het dealerschap. Gebr. Weststrate  denkt dat de machines van EINBÖCK niet alleen voor de biologische akkerGebr. Weststrate kiest voor einbockbouwers maar ook voor conventionele akkerbouwers geschikt zijn. We zien ook bij ons in de regio dat steeds meer conventionele akkerbouwers overgaan naar geavanceerde schoffeltechniek en hierin gaan investeren. De markt van schoffelmachines groeit”.

Jarenlange goede samenwerking

“Wij zijn verheugd dat onze dealer Gebr. Weststrate BV heeft gekozen voor EINBÖCK. De jarenlange goede samenwerking tussen Gebr. Weststrate BV en Reesink Agri heeft er zeker toe bijgedragen deze nieuwe stap te maken. Wij vertegenwoordigen al vele jaren het merk EINBÖCK en merken dat de populariteit van dit merk nog steeds groeiende is. Deze groeiende populariteit heeft ook bij EINBÖCK geleid tot een grote uitbreiding van de bestaande fabriek in Dorf an der Pram  (Oostenrijk) om zo aan de toekomstige vraag te kunnen voldoen. Samen met het team van akkerbouwspecialisten binnen Reesink Agri ondersteunen wij de dealer en eindklant met de configuratie en service”, aldus Pieter Koeman (directeur Reesink Agri).

Meer informatie over de schoffelmachines 

Meer informatie over de wiedeggen