01 juni 2018

Nieuwe dealer in Noord- en Midden-Limburg


LMB Rovadi kiest voor dealerschap Kuhn-Rauch landbouwmachines en strooiers.

Reesink Agri is verheugd om u te kunnen meedelen dat per 1 juni 2018 LMB Rovadi B.V. uit Ysselsteyn de nieuwe dealer is voor de regio Noord- en Midden-Limburg.

Rovadi DealerRovadi is een jong bedrijf dat in 2004 is begonnen als eenmanszaak en uitgegroeid is tot een bedrijf met ca. 20 medewerkers. Rovadi richt zich op de verkoop, onderhoud en reparaties van tractoren, land- en tuinbouwmachines, beregening en hydrauliekservice. “Onderscheidende service en de juiste producten zorgen voor een gestage groei. Kuhn en Rauch passen dan ook perfect in ons leveringsprogramma, naast o.a. Massey Ferguson, Bauer, Dewulf-Miedema en SBG”, aldus directeur Rob van Dijck.  

Kuhn
Kuhn bestaat al sinds 1828 en is sindsdien flink gegroeid. Wereldwijd geldt Kuhn als dé specialist en grootste fabrikant op het gebied van landbouwmachines. Deze machines worden in eigen, moderne productielocaties ontwikkeld en gebouwd. Vandaag de dag biedt Kuhn, als onderdeel van het Zwitserse “Bucher Industries”, een breed programma aan professionele landbouwmachines. 

Kuhn is actief binnen verschillende vakgebieden zoals voederwinning, grondbewerking, gewasbescherming, persen en wikkelaars, voederverwerking, landschap- en groenonderhoud en zaaitechniek. 

Rauch
De Duitse fabrikant Rauch, opgericht in 1921, houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van machines voor het doseren en verdelen van kunstmest, zaden, zand en zout. Een aantal gepatenteerde oplossingen, zoals “EMC” en “VariSpread Pro”, maken deze fabrikant tot de leidende specialist op het gebied van kunstmeststrooiers voor akker- en tuinbouw, melkveehouderijen en loonbedrijven.

Kuhn en Rauch worden in Nederland geïmporteerd en gedistribueerd door Reesink Agri uit Apeldoorn. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Rob van Dijck (Rovadi) via het telefoonnummer 06-47778556 of met Roel Thelen (accountmanager bij Reesink Agri) via het telefoonnummer 06-22426717.

In de volgende video kunt u meer beelden zien van onze nieuwe dealer: