11 september 2018

Nieuw merk: Naïo Technologies


Reesink Agri wordt distributeur voor het Franse merk Naïo Technologies.

De importeur van landbouwmachines, Reesink Technische Handel, die al ruim 100 jaar kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines distribueert en vanaf vandaag Reesink Agri heet, wordt de exclusieve distributeur van het Franse merk Naïo Technologies.

Over Naïo

Naïo Technologies is een jong innovatief bedrijf die landbouwrobots fabriceert die onkruid wieden, schoffelen en assisteren tijdens diverse werkzaamheden in de glas- en tuinbouwsector. Al sinds 2010 zoekt Naïo Technologies naar milieuvriendelijke oplossingen voor bepaalde landbouwhandelingen die een negatieve impact hebben op het milieu. Naïo ontwikkelt landbouwrobots om de productiviteit te vergroten en respecteert het milieu.

“Dit nieuwe merk past uitstekend bij de nieuwe strategie die wij zijn gaan volgen”, aldus Pieter Koeman (managing director van Reesink Agri).

Naïo TechnologiesLandbouwrobot

Veel agrarische ondernemers zoeken hulp voor arbeidsbesparing, bodemverdichting en brandstofbesparing. De producten die het merk Naïo ontwikkelt kunnen hierbij helpen. De robot is geschikt voor bedrijven actief in de glas- en tuinbouwsector. Het afgelopen jaar heeft de eerste klant de Naïo landbouwrobot, Oz genaamd, getest en was zeer tevreden. 

U kunt de Naïo landbouwrobot Oz bezichtigen op onze stand 4.12 veld op de beurs AgroTechniek Holland in Biddinghuizen van 12-15 september 2019.

Als u hier klikt kunt u het vorige artikel en de video over de eerste gebruiker van de Oz in Nederland bekijken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met productmanager Erik Roelofs via tel.nr. +31 (0)6 18780171 of email: erik.roelofs@reesinkagri.com