11 september 2018

Welkom bij het nieuwe Reesink Agri!


Reesink Technische Handel wordt Reesink Agri!

De importeur van landbouwmachines Reesink Technische Handel B.V., die al ruim 100 jaar kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines distribueert, heet vanaf vandaag Reesink Agricultural Equipment NL B.V. oftewel Reesink Agri. Dat is de nieuwe handelsnaam.

Naamswijziginglogo-agri

Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering in de Nederlandse agrarische markt. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om duurzaam te innoveren en daarbij een toegevoegde waarde te zijn voor de agrarische sector.

Een nieuwe bedrijfsnaam en de nieuwe frisse uitstraling draagt bij aan de bewustwording en maakt ook voor klanten beter duidelijk wie we zijn en wat we willen doen. “We willen een partner zijn in agribusiness”, aldus Pieter Koeman (managing director) “Het is belangrijk om onze ambities goed te communiceren richting de klant. Mede door onze omvang, ervaring, kennis en uitgebreide dealernetwerk zijn wij al geruime tijd een betrouwbare partner in het leveren van professionele landbouwmachines van gerenommeerde A-merken zoals KUHN, RAUCH, BERGMANN, KNOCHE, EINBöCK en sinds september 2018 ook van het merk NAIO. Er is gekozen voor een nieuwe herkenbare naam met een frisse uitstraling. Reesink Agri geeft al duidelijk aan op welke doelgroep wij ons richten.

Het nieuwe Reesink Agri

Reesink Agri is gevestigd in Apeldoorn, maakt onderdeel uit van de divisie Reesink Agricultural Equipment en is een dochteronderneming van Royal Reesink B.V., opgericht in in 1786 en daarmee één van de oudste en ook één van de snelst groeiende ondernemingen in Nederland.

Onze nieuwe brochure kunt u downloaden bij het kopje "wie zijn wij?".

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Pieter Koeman, managing director of Reesink Agri via tel.nr. +31 (0)6 839 01 883 of email: pieter.koeman@reesinkagri.com.

 

Reesink Agri,
uw partner in agribusiness