30 oktober 2018

Uitbreiding Kuhn, Rauch en Bergmann dealernetwerk in de Noordoostpolder


Van der Sluis Agri B.V. kiest voor de dealerschappen van de Reesink Agri merken Kuhn, Rauch en Bergmann.

Reesink Agri is verheugd om u te kunnen meedelen dat dealer Van der Sluis Agri B.V., vanuit de vestiging in Ens, de nieuwe dealer is voor de merken KUHN, RAUCH en BERGMANN. De samenwerking gaat in per 1 november 2018.

L.M. van der Sluis startte in 1934 een wagenmakerij in Genemuiden. Mede vanwege de “no-nonsense” filosofie, passend bij die van Reesink Agri, het leveren van goed werk en kwalitatief hoogwaardig materiaal, groeide het bedrijf uit tot een volwaardig landbouwmechanisatie-, installatie en metaalconstructie-bedrijf.

Van der Sluis Agri kiest voor kwaliteit en het resultaat is een sterk assortiment aan trekkers en landbouwmachines voor de veehouders, akkerbouw-, loon- en grondverzetbedrijven enz.

Kuhn, Rauch en Bergmann worden in Nederland geïmporteerd en gedistribueerd door Reesink Agri (tot 12 september 2018 Reesink Technische Handel geheten) uit Apeldoorn.


Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Ronnie Lassche (bedrijfsleider Van der Sluis Agri B.V.) via tel.nr. 06-53977971 / email: r.lassche@vd-sluis.nl of met Jan-Albert Bosscha (Accountmanager Reesink Agri) via tel.nr. 06-51353347 / email: janalbert.bosscha@reesinkagri.com

www.vd-sluis.nl