13 maart 2019

REESINK AGRI beëindigt importeurschap van Naïo Technologies


REESINK AGRI heeft na een korte samenwerking het importeurschap van Naïo opgezegd. De robotproducten zullen vanaf heden geen deel meer uitmaken van het omvangrijke leveringsprogramma van A-merken. REESINK AGRI blijft zich richten op robotisering van de landbouw.

In het voorjaar van 2017 is Reesink Agri door Naïo gevraagd om de Naïo-producten in Nederland te gaan vertegenwoordigen. Na goede gesprekken en duidelijke afspraken is deze vraag met “ja” beantwoord en is er sindsdien stevig geïnvesteerd in marketing. In 2018 is er tevens geïnvesteerd in het opdoen van praktijkervaring in Nederland.

Helaas is aan het einde van 2018 de communicatie met Naïo verslechterd. Daarnaast bleef productontwikkeling uit waardoor de vragen van enthousiaste klanten niet kunnen worden beantwoord. De huidige onduidelijke samenwerking vormt geen basis meer om verder te gaan en om complexe robotsystemen in de markt te zetten. De manier van werken van Naïo sluit niet aan bij de professionele manier van samenwerken tussen REESINK AGRI en haar overige leveranciers.  

Om aan de vraag naar robotisering te voldoen presenteert REESINK AGRI binnen afzienbare tijd nieuwe producten.

Voor meer informatie, neem contact op met productmanager akkerbouw Erik Roelofs via erik.roelofs@reesinkagri.com of bel  06 18 78 01 71.