22 maart 2019

20 jaar EMC-technologie - winactie!


Met de EMC-technologie (de elektronische dosering / afgifte controle), biedt onze leverancier RAUCH een baanbrekend concept voor de efficiënte toepassing van meststoffen - en dat al 20 jaar! We willen dat vieren, samen met jou.

Ter gelegenheid van de 20e verjaardag van EMC kun je een RAUCH AXIS M 30.2 EMC kunstmeststrooier ter waarde van 17.000 euro winnen.

Neem deel en leg de EMC-technologie uit

Neem deel aan de wedstrijd en leg de EMC-technologie goed uit. EMC-technologie meet continu draaimoment het koppel van de strooischijven tijdens het gebruik en maakt dankzij de elektronische aanpassing van de doseerschuiven de precieze toepassing van een grote verscheidenheid aan meststoffen mogelijk. Maar hoe werkt het systeem precies? Dat willen we van jou weten. Voor onze jubileum-winactie zoeken we voor 30 juni 2019 naar de beste EMC-technologie uitlegvideo.

Maakt een film via smartphone of digitale camera, beschrijf daarin met jouw eigen woorden de werking van de EMC- technologie en post de video op de Facebook-pagina van RAUCH. In het ontwerp ben je vrij. Vertel, laat zien, teken, doe dit alleen of met een gezamenlijk team - alles is toegestaan. En hoe origineler, hoe beter. De video met de meeste likes die wint. De video kan worden gepost op de RAUCH Facebook-pagina onder www.facebook.com/RAUCH.Landmaschinenfabrik

Meeste likes is de winnaar

De deelnemer wiens video op 30 juni 2019 (23.59 uur) de meeste “likes” ontvangt, zal een RAUCH AXIS M 30.2 EMC kunstmeststrooier met strooischijven naar keuze, een QUANTRON-A-regeling voor het doseren en de beproefde TELIMAT- grensstrooi-inrichting winnen.

Bovendien zal RAUCH de winnaar van de gemaakte video uitnodigen voor Agritechnica 2019 in Hannover waar de video officieel zal worden gepresenteerd en jou de RAUCH AXIS M 30.2 EMC strooier en uitgereikt wordt.

Wie kan deelnemen?
Iedereen die 18 jaar en ouder is en de RAUCH Facebook-pagina liked. De winnaar wordt in juli 2019 bekend gemaakt.