12 april 2019

Ontdek de KUHN VISTAFLOW verdeelkop


De nieuwe KUHN VISTAFLOW verdeelkop biedt extra controle tijdens het zaaien, maakt de machine flexibeler, verbetert het comfort en maakt het mogelijk om eenvoudig zaad te sparen.

Aanpassen van de verdeelkop voor rijspoorschakeling door het verplaatsen van de rijspoorkleppen behoort tot het verleden. Door de intelligente software worden de rijsporen in het veld geplaatst in overeenstemming met de afmetingen van de vervolgmachine (spuit / kunstmeststrooier etc.).

Rijspoorschakeling vanuit de cabine bedienbaar

Vanuit de cabine en via de ISOBUS terminal kan de VISTAFLOW verdeelkop bediend worden. Zo is het mogelijk om de linker- of rechterhelft in of uit te schakelen. Via ISOBUS is het instellen en bedienen van de rijspoorschakeling een eenvoudige handeling. De KUHN ISOBUS-terminal is zeer gebruikersvriendelijk en ergonomisch. Het biedt snelle toegang tot het opslaan van rijspoor in- en uitschakeling.

Kuhn VistaFlow

Uiterst flexibel

De rijspoorschakeling wordt toegepast op basis van de werkbreedte van de vervolgmachine, spoorafstand en bandbreedte. De werkbreedte van de vervolgmachine hoeft niet meer een veelvoud van de zaaimachine te zijn. Daardoor zijn combinaties mogelijk van zaaimachine en vervolgmachine (spuit / kunstmeststrooier) die het verleden onmogelijk waren.

Intelligente monitoring en detectie van zaaibuisverstopping: absolute rust voor precies werken

De KUHN VISTAFLOW verdeelkop beschikt over een intelligente monitor- en detectiesysteem. Wanneer er een blokkering optreedt, geeft de bedieningsterminal automatisch een waarschuwingsbericht. Een rood LED-lampje licht op op de betreffende klep zodat het precies duidelijk is waar de verstopping zit.