12 juli 2019

Weevers Mechanisatiebedrijf B.V., met vestigingen in Swifterbant en Zeewolde, verkrijgt het Kuhn- en Rauch dealerschap in Flevoland


Sinds 2017 heeft Weevers Mechanisatiebedrijf B.V. in Zeewolde het Kuhn dealerschap voor de productgroep voederwinning. Door de goede ervaringen en toegenomen vraag bij klanten wordt het dealerschap uitgebreid naar de vestiging in Swifterbant en gaat ook gelden voor de overige Kuhn- productgroepen en het merk Rauch.

Kuhn is actief binnen verschillende vakgebieden zoals voederwinning, grondbewerking, gewasbescherming, persen en wikkelaars, voederverwerking, landschap- en groenonderhoud en zaaitechniek.

Kuhn bestaat al sinds 1828 en is sindsdien flink gegroeid. Wereldwijd geldt Kuhn als dé specialist en grootste fabrikant op het gebied van landbouwmachines. Deze machines worden in eigen, moderne productielocaties ontwikkeld en gebouwd. Vandaag de dag biedt Kuhn, als onderdeel van het Zwitserse “Bucher Industries”, een breed programma aan professionele landbouwmachines.

De Duitse fabrikant Rauch, opgericht in 1921, houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van landbouwmachines voor het doseren en verdelen van kunstmest, zaden, zand en zout. Een aantal gepatenteerde oplossingen, zoals “EMC” en “VariSpread Pro”, maken deze fabrikant tot de leidende specialist op het gebied van kunstmeststrooiers voor akker- en tuinbouw, melkveehouderijen en loonbedrijven.

Weevers Mechanisatiebedrijf B.V. ziet deze dealerschappen als welkome aanvulling op haar huidige leveringsprogramma en verstevigd hiermee de positie richting haar klanten.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met Roel Thelen (Business Development Manager/Accountmanager) via roel.thelen@reesinkagri.com  / 06 224 267 17 of met Corné Weevers van Weevers Mechanisatiebedrijf B.V. via corne@weeversbv.nl / 06-53 62 0499