15 oktober 2019

NABER LMB Coevorden kiest voor KUHN dealerschap in Noord-Oost Drenthe & Oost-Overijssel  


Wij zijn verheugd om u te kunnen meedelen dat Naber LMB vanuit de vestiging in Coevorden, de nieuwe dealer is voor het merk KUHN (productgroepen voederwinning en persen & wikkelaars). De samenwerking is per 1 oktober 2019 ingegaan.

Naber LMB Coevorden startte in 1914 als een dorpssmederij en is inmiddels uitgegroeid tot een modern en volwaardig landbouwmechanisatiebedrijf. In de werkplaats beschikt Naber LMB over de nieuwste technieken en kennis voor reparaties aan trekkers en landbouwmachines.

“Wij zijn verheugd om Naber LMB in Coevorden te verwelkomen als KUHN dealer in de regio Coevorden”, aldus Jan Albert Bosscha (accountmanager Reesink Agri). “Dit al meer dan 100 jaar geleden gevestigde landbouwmechanisatiebedrijf, beschikt over alle referenties die nodig zijn om deskundige verkoop- en aftersales-ondersteuning te bieden aan klanten in de regio. We zijn ervan overtuigd dat ze effectief zullen samenwerken met KUHN in ons brede assortiment”.

Naber LMB Coevorden kiest voor kwaliteit en het resultaat is een sterk assortiment aan trekkers en landbouwmachines voor de veehouders, akkerbouw-, loon- en grondverzetbedrijven enz.

Kuhn bestaat al sinds 1828 en is sindsdien flink gegroeid. Wereldwijd geldt Kuhn als dé specialist en grootste fabrikant op het gebied van landbouwmachines. Deze machines worden in eigen, moderne productielocaties ontwikkeld en gebouwd. Vandaag de dag biedt Kuhn, als onderdeel van het Zwitserse “Bucher Industries”, een breed programma aan professionele landbouwmachines. Kuhn is actief binnen verschillende vakgebieden zoals voederwinning en -verwerking, grondbewerking, gewasbescherming, persen en wikkelaars, landschap- en groenonderhoud en zaaitechniek.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Roy Frank (eigenaar Naber LMB Coevorden) via tel.nr. 06-15231212 / email: info@naberlmb.nl of met Jan-Albert Bosscha (accountmanager Reesink Agri) via tel.nr. 06-51353347 of email: janalbert.bosscha@reesinkagri.com

www.naberlmb.nl