13 juli 2020

wijziging dealernetwerk Reesink Agri


Om bereikbaarheid, efficiency en kennis te kunnen waarborgen, heeft Reesink Agri enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd met haar bestaande dealers in de provincies Noord en Zuid-Holland en Utrecht. De herziening is belangrijk om de marktpositie van de Reesink Agri merken zoals KUHN, RAUCH, BERGMANN, EINBöCK en KNOCHE voor de toekomst te verstevigen en uit te breiden.

Met de volgende dealerbedrijven is een overeenstemming bereikt:

1.    Van den Broek Mechanisatie en Machinebouw zal, naast de vestiging in Moordrecht, nu ook vanuit haar vestiging in Berkenwoude de Reesink Agri merken KUHN, Rauch, Einböck en Knoche vertegenwoordigen. Het neemt hiermee het voormalig werkgebied van LMB D.I.G.O. b.v. uit Woubrugge en LMB Boer b.v. uit Haastrecht voor haar rekening.

Willian van den Broek ligt toe: “Wij denken dat de KUHN-machines uitstekend passen bij het trekker merk Valtra welke wij ook verkopen. Het is een mooie aanvulling op ons programma. Wij verkopen een aantal merken van Reesink Agri en mede hierdoor wordt de kennis van de machines vergroot. Dat maakt het ook eenvoudiger om onze klanten te ondersteunen tijdens het onderhoud en op het gebied van onderdelenvoorziening”. 

2.    Roeleveld en Bos BV uit Mijdrecht, al jarenlang actief in de verkoop en service van de merken KUHN en Rauch, gaat het merk Bergmann vertegenwoordigen”. 

“Ik denk dat de producten van Bergmann zoals opraapwagens en universele meststrooiers goed bij onze klanten passen. De Bergmann machines zijn licht van gewicht en dat sluit goed aan op de wensen van onze klanten die in onze regio vaak moeten werken op minder draagkrachtige gronden. Ik merk dat de belangstelling groeiende is, want ik krijg steeds meer vragen uit hoeken naar demowagens waar ik nog nooit vragen van heb ontvangen”, aldus Rein Roeleveld.

3. Van der Sluis BV, met meerdere vestigingen in Noord-Holland, opent op 1 augustus 2020 een nieuwe vestiging in Lisse waar het ook de merken KUHN, Rauch en Bergmann gaat voeren. 

Jan van der Sluis vertelt: “Wij doen in de bollenstreek rond Lisse de laatste jaren steeds meer zaken met agrariërs. Onze filosofie is dat wij dichtbij de klant willen zitten. Het slagen van een nieuwe vestiging midden in het bewerkingsgebied is voor ons alleen haalbaar met goede A-merken. Het is een unieke situatie dat wij anno 2020 in een nieuwe regio zo snel een nieuwe vestiging kunnen realiseren. Ik zie in deze regio waar veel bollentelers en akkerbouwers gevestigd zijn heel veel kansen voor de merken KUHN, Rauch en Bergmann. De machines die deze merken leveren sluiten naadloos aan op de vraag van de klanten. Wij hebben het voordeel dat wij de machines op voorraad hebben en samen met Reesink Agri kunnen wij snel schakelen. Bovendien hebben wij de kennis in huis en we weten hoe de lijnen lopen. Omdat de samenwerking met Reesink Agri uitstekend is maken wij deze keuze. Reesink Agri heeft goede merken en het is een fijne no-nonsense importeur om mee samen te werken. Door het openen van een nieuwe vestiging wordt dit alleen maar beter. Ook Reesink Agri weet hoe serieus wij ons werk doen. Niemand kan in de toekomst kijken maar het verleden bewijst dat wat we in het verleden hebben opgebouwd solide is en dat smaakt naar meer. Dan moet je het elkaar ook gunnen en doen”. 
    
Naast de eerdergenoemde efficiëntie en kennis zal deze overeenstemming ook de continuïteit van de service ten goede gaan komen. Hierdoor zullen Reesink Agri en de desbetreffende dealerbedrijven efficiënte distributie kunnen combineren met maximale ondersteuning voor de eindgebruikers.