Merken

Reesink Agri is trotse distributeur van de volgende merken:

KuhnKuhn

Het Franse merk Kuhn wordt sinds 1954 door Reesink Agri gedistribueerd en is een van onze belangrijkste gezichtsbepalers. Kuhn is voor veel van onze klanten bekend door haar uitgebreide programma aan voederwinningsmachines, maar heeft ook een groot scala aan andere machines. 

Al sinds 1828 staat het merk Kuhn voor innovatie, kwaliteit en toewijding aan u als klant. Kuhn heeft meer dan 180 jaar ervaring in het produceren van landbouwmachines die aan de hoge eisen van de klant voldoen. Inmiddels worden er jaarlijks 2.000 patenten aangevraagd en heeft Kuhn wereldwijd 5.000 medewerkers in dienst. 

Kuhn produceert machines gericht op kostenbesparing, praktijkgerichtheid en agronomie, comfort en daarmee kwaliteit van leven. Bij Kuhn kunt u altijd rekenen op betrouwbaarheid, service, goede adviezen en natuurlijk de juiste ondersteuning bijvoorbeeld door middel van een continue beschikbaarheid van reserveonderdelen. 

Kuhn, "kwaliteit is de kwantiteit van morgen". 

Voor meer informatie kunt u hier klikken om naar de website van Kuhn te gaan.

RauchRauch

Het Duitse merk Rauch is sinds 1985 in ons assortiment. Rauch staat bij onze klanten bekend om haar uitgebreide assortiment aan strooimachines en de online strooitabellen op de Rauch website. 

Rauch is opgericht in 1921. Het familiebedrijf wordt tegenwoordig geleid door de derde generatie. De kerncompetentie van Rauch is het doseren en verdelen van verschillende soorten granulaat zoals kunstmest, zand, zout en zaad. Als toonaangevend producent van strooiers voor gladheidbestrijding en het strooien van kunstmest is nauwkeurigheid een zeer belangrijk punt. 

Wereldwijd vertrouwen landbouwers en loonbedrijven op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de machines van Rauch. De intensieve dialoog met landbouw en wetenschap leidt tot een consequente realisatie van de markteisen van vandaag en morgen.

Rauch, "wir nehmen's genau".

Voor meer informatie kunt u hier klikken om naar de website van Rauch te gaan.

EinböckEinböck

Onze Oostenrijkse fabrikant Einböck sloot zich bij ons aan in de jaren '90. Het merk heeft in Nederland naam gemaakt met wiedeggen en biedt vele verschillende modellen voor verschillende toepassingen. Andere producten zijn schoffelmachines, zaaimachines en grondbewerkingsmachines. 

Einböck is een fabrikant van landbouwmachines, gevestigd in Dorf an der Pram in Oostenrijk. Het bedrijf werd opgericht in 1934 in de vorm van een smederij. Met meer dan 70 jaar ervaring is Einböck uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een exportaandeel van 80%. 

Einböck staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. De meest succesvolle producten van het merk zijn de schoffelmachines Chopstar, Rollstar en Row-Guard. 

Einböck, "Bodenbearbeitung, die Freude macht".

Voor meer informatie kunt u hier klikken om naar de website van Einböck te gaan.

KnocheKnoche

Ook de Duitse fabrikant Knoche wordt door ons gedistribueerd sinds de jaren '90. Van het merk Knoche hebben we schijvencultivators, schijveneggen, cambridgerollen, drillcombinaties, zaaibedcombinaties, stengelverbrijzelaars en diepwoelers in het assortiment. 

Knoche is opgericht in 1790 en heeft dus al meer dan 225 jaar ervaring met de productie van landbouwmachines. De machines die Knoche produceert worden wereldwijd gebruikt door verschillende bedrijven, van suikerbiettelers in Magdeburg tot sojaboonkwekers in Japan. 

Knoche, "am Ende zählt das Ergebnis. Am Anfang Knoche."

Voor meer informatie kunt u hier klikken om naar de website van Knoche te gaan.

BergmannBergmann

Sinds 2008 maakt het Duitse merk Bergmann onderdeel uit van ons leveringsprogramma. Reesink Agri is exclusief importeur van Bergmann machines. Bergmann staat bij onze klanten bekend om haar grote transportwagens. Vooral op het gebied van strooitechniek van vaste mest heeft Bergmann een naam hoog te houden. 

Bergmann is opgericht in 1896 en heeft al meer dan honderd jaar ervaring in de productie van landbouwmachines en voertuigen. Het merk produceert op maat gemaakte systemen voor zowel professionele landbouwbedrijven als particuliere boeren. Met het grote assortiment aan machines heeft Bergmann de juiste oplossing voor elke organisatie, het hele jaar door.

Bergmann, "die Spezialisten".

Voor meer informatie kunt u hier klikken om naar de website van Bergmann te gaan. 

Deutz-FahrDeutz-Fahr

Reesink Agri is importeur van Deutz-Fahr machines die afkomstig zijn uit de Kuhn-fabriek in Geldrop. Als gevolg van de overname van de fabriek in Geldrop door Kuhn kan Reesink Agri de machines uit deze fabriek ook onder de naam Deutz-Fahr leveren. Het programma bestaat uit trommelmaaiers, balenpersen, perswikkelcombinaties en wikkelaars. 

Het merk zelf bestaat al sinds 1864 en begon als Motorenfabriek N.A. Otto & Cie. Deutz-Fahr staat erom bekend dat ze enorm investeren in technologie, om zo de meest innovatieve machines te produceren waarmee ze de landbouwer altijd voorzien van ultramoderne maar betrouwbare landbouwmachines die het werk verlichten en productiviteit optimaliseren.

Voor meer informatie kunt u hier klikken om naar de website van Deutz-Fahr te gaan.

Naïo TechnologiesLogo Naïo Technologies

Sinds september 2018 mogen wij de Naïo Oz robot van het innovatieve Franse merk Naïo Technologies distribueren. Naïo Technologies produceert landbouwrobots die onkruid wieden, schoffelen en assisteren tijdens de oogst. Vooral voor repetitieve taken zijn deze robots een uitkomst! 

Sinds 2010 zoekt Naïo Technologies naar milieuvriendelijke oplossingen voor bepaalde landbouwhandelingen die een negatieve impact op het milieu hebben. De landbouwrobots van Naïo worden ontwikkeld om productiviteit te vergroten en ondertussen het milieu te respecteren, waarmee ze de landbouw weer menselijk proberen te maken.

Naïo streeft ernaar moderne technologie toegankelijk te maken voor alle boeren en landbouwbedrijven. 

Voor meer informatie kunt u hier klikken om naar de website van Naïo Technologies te gaan.