30 januari 2023

LMB Van der Laan kiest voor EINBÖCK dealerschap 


Met ingang van heden gaat mechanisatiebedrijf Van der Laan het Oostenrijkse merk EINBÖCK voeren. De reden voor de keuze voor EINBÖCK is de uitstekende kwaliteit van de EINBÖCK machines en de stijgende populariteit hiervan onder zijn klanten

Mechanisatiebedrijf Van der Laan uit Harlingen (Friesland) is al sinds 1930 actief. Wat begon als smederij in het dorpje Midlum waar in de jaren zestig ongeveer 300 paarden werden beslagen, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig landbouwmechanisatie- en constructiebedrijf. Het service-gerichte mechanisatiebedrijf is een begrip in de wijde omgeving en heeft vakkennis hoog in het vaandel staan.  

Uitstekende kwaliteit van de EINBÖCK machines

Met ingang van heden gaat mechanisatiebedrijf Van der Laan het Oostenrijkse merk EINBÖCK voeren. De reden voor de keuze voor EINBÖCK is de uitstekende kwaliteit van de EINBÖCK machines en de stijgende populariteit hiervan onder zijn klanten. “De machines zijn degelijk en zeer eenvoudig in te stellen”, aldus eigenaar Anne Piet Anema. “Ook bieden ze een breed aanbod aan producten. Ik ben ervan overtuigd dat ze goed passen bij onze klanten”. 

Breed programma schoffelmachines en wiedeggen 

“Naast de verschillende schoffelmachines met camera-besturing biedt EINBÖCK ook wiedeggen aan. Dat is een toegevoegde waarde voor ons. Ook bij biologische akkerbouwers zijn de machines van de Oostenrijkse fabrikant bekend en staan goed aangeschreven. Dat is ook een reden voor ons om te kiezen voor het dealerschap. Van der Laan denkt dat de machines van EINBÖCK niet alleen voor de biologische akkerbouwers maar ook voor conventionele akkerbouwers geschikt zijn. We zien ook bij ons in de regio dat steeds meer conventionele akkerbouwers overgaan naar geavanceerde schoffeltechniek en hierin gaan investeren. De markt van schoffelmachines groeit”. 

Uitbreiding EINBOCK dealerschap 

“Wij zijn verheugd dat mechanisatiebedrijf Van der Laan uit Harlingen heeft gekozen voor EINBÖCK. Wij vertegenwoordigen al vele jaren het merk EINBÖCK en merken dat de populariteit van dit merk nog steeds groeiende is. Deze groeiende populariteit heeft ook bij EINBÖCK geleid tot een grote uitbreiding van de bestaande fabriek in Dorf an der Pram  (Oostenrijk) om zo aan de toekomstige vraag te kunnen voldoen. Samen met het team van akkerbouwspecialisten binnen Reesink Agri ondersteunen wij de dealer en eindklant met de configuratie en service”, aldus Roel Thelen (Manager Sales Reesink Agri). 

Voor vragen, neem contact op via tel.nr.: 0517-412665

verkoop@lmbvdlaan.nl

www.lmbvdlaan.nl