Bestel hier Knoche onderdelen

Met originele Knoche onderdelen kiest u voor kwaliteit!

Ons team van specialisten is continu bezig om onze afnemers beter van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit en duurzaamheid van onze producten staan hierbij voorop. Om dit waar te kunnen maken, ondersteunen wij onze afnemers en bieden we optimale service en onderhoud, zodat het werk gewoon door kan gaan. 

Onderdelen afkomstig uit Knoche fabriek

Onze leveranciers produceren zelf onderdelen in hun eigen fabrieken om zelf de kwaliteit te kunnen bewaken. Deze originele onderdelen zijn gelijk aan de onderdelen die gemonteerd worden op nieuwe Knoche machines, waardoor u kunt rekenen op dezelfde levensduur en prestaties!

Onderdelenmagazijn Apeldoorn

Vanuit het magazijn in Apeldoorn kan Reesink Agri de onderdelen van Knoche snel leveren, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. De onderdelen kunnen eenvoudig door uw dealer gevonden worden via onze catalogus. Door het type en serienummer in te voeren kan het onderdeel snel worden opgezocht. Het onderdeel kan dan eenvoudig via de webshop van Reesink Agri worden besteld.

Snelle levering via nachttransport

Deze bestelling wordt dan doorgestuurd naar de logistieke afdeling waar deze verder wordt verwerkt. Het magazijn van 750 m² is efficiënt ingericht waardoor er van alle typen machines een optimale voorraad van onderdelen aanwezig is. Door gebruik van nachttransport zijn de onderdelen de volgende ochtend om 8.00 uur bij de dealer. Zo wordt een snelle service en minimale stilstand gegarandeerd.

Mocht het een keer voorkomen dat een onderdeel niet voorradig is, dan kunnen wij deze via onze leveranciers bestellen. Meestal geldt dat het onderdeel, als u het voor 16.00 uur bestelt, de volgende dag bij de dealer is (afhankelijk van grootte en gewicht).