Reesink Technische Handel is nu Reesink Agri

Reesink Agri distribueert al ruim 100 jaar kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines om mens en dier van gezond voedsel te voorzien. U kent ons wellicht onder de oude naam Reesink Technische Handel. Inmiddels zijn wij van naam gewijzigd en gaan wij het hetzelfde team, hetzelfde assortiment en dezelfde service verder onder de naam Reesink Agri. Dankzij onze omvang, ervaring, kennis en uitgebreide dealernetwerk zijn en blijven wij uw betrouwbare partner in het leveren van professionele landbouwmachines van gerenommeerde A-merken.

Onderdeel van Royal Reesink

Onze vestigingsplaats is en blijft Apeldoorn en wij richten ons nog steeds op de verkoop van landbouwwerktuigen aan landbouwmechanisatiebedrijven in Nederland. Reesink Agri is - net als Reesink Technische Handel voorheen - een dochteronderneming van Royal Reesink, opgericht in 1786 en daarmee één van de oudste handelshuizen van Nederland. Dat is, in combinatie met de uitstekende kwaliteit van onze producten, met recht iets om trots op te zijn!

Brochure

Om onze brochure te downloaden, kunt u hier klikken.

Reesink Agri blijft altijd in beweging met het zoeken naar innovatieve oplossingen om haar afnemers te ondersteunen en om zorg te dragen voor onze planeet en leefomgeving.

Kortom: Reesink Agri, een nieuwe naam voor Reesink Technische Handel, maar nog steeds uw partner in agribusiness! Nu en in de toekomst!