Wie zijn wij?

Reesink Agri distribueert al ruim 100 jaar kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines om mens en dier van gezond voedsel te voorzien. Mede door onze omvang, ervaring, kennis en uitgebreide dealernetwerk zijn wij een betrouwbare partner in het leveren van professionele landbouwmachines van gerenommeerde A-merken.

Vanuit onze vestigingsplaats Apeldoorn richten wij ons op de verkoop van landbouwwerktuigen aan landbouwmechanisatiebedrijven in Nederland. Reesink Agri is een dochteronderneming van Royal Reesink, opgericht in 1786 en daarmee een van de oudste handelshuizen van Nederland. Dat is, in combinatie met de uitstekende kwaliteit van onze producten, met recht iets om trots op te zijn!

Onze visie

Wij geloven in een mooie, gezonde en duurzame wereld waaraan wij op een verantwoorde manier willen bijdragen.

Merken

We werken zeer nauw samen met de producenten van onze machines. De belangrijkste gezichtsbepalers voor Reesink Agri zijn sinds 1954 het Franse merk Kuhn en sinds 1985 het Duitse merk Rauch. In de negentiger jaren is daar de Oostenrijkse fabrikant Einböck en de Duitse fabrikant Knoche bijgekomen. De Duitse fabrikant Bergmann maakt sinds 2008 onderdeel uit van het leveringsprogramma. Als gevolg van de overname van de fabriek in Geldrop door Kuhn kan Reesink Agri de machines uit deze fabriek ook leveren onder de naam Deutz Fahr. Sinds september 2018 mogen we ook het Franse merk Naïo tot ons distributienetwerk rekenen.

Organisatie

Met ons team van specialisten zijn wij continu bezig om onze afnemers steeds beter van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit en duurzaamheid van de producten zijn onze sterkste verkoopargumenten. Onze vertegenwoordigers zijn steeds op pad om u van de meest actuele informatie en adviezen te voorzien zodat u een optimale keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment. Daarnaast beschikken wij over een aftersales afdeling die u met raad en daad terzijde staat, zodat u zeker weet dat u op ons kunt rekenen wanneer het er echt op aankomt.

Wij ondersteunen gerenommeerde fabrikanten in de ontwikkeling van nieuwe producten. Ook beschikken we over jarenlange (inter)nationale expertise en geven we traingingen aan dealers die producten van ons afnemen.

Bij Reesink Agri staat de klant centraal. Zo bieden wij passende financieringsvormen om de aanschaf van een machine mogelijk te maken. Met een enthousiast team ondersteunen wij onze afnemers en bieden optimale service en onderhoud. Hierdoor kan het werk gewoon doorgaan.

Brochure

Om onze brochure te downloaden, kunt u hier klikken.

Royal Reesink

Reesink Agri maakt onderdeel uit van de divisie Reesink Agricultural Equipment, samen met Packo Agri in België en Reesink Turkey in Turkije. Deze divisie valt onder Royal Reesink B.V.

 

Reesink Agri blijft altijd in beweging met het zoeken naar innovatieve oplossingen om haar afnemers te ondersteunen en om zorg te dragen voor onze planeet en leefomgeving.

Reesink Agri,

Uw partner in agribusiness!