Onze organisatie

Met ons team van specialisten zijn wij continu bezig om onze afnemers steeds beter van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit en duurzaamheid van de producten zijn onze sterkste verkoopargumenten. Onze vertegenwoordigers zijn steeds op pad om u van de meest actuele informatie en adviezen te voorzien zodat u een optimale keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment. Daarnaast beschikken wij over een aftersales afdeling die u met raad en daad terzijde staat, zodat u zeker weet dat u op ons kunt rekenen wanneer het er echt op aankomt.

Wij ondersteunen gerenommeerde fabrikanten in de ontwikkeling van nieuwe producten. Ook beschikken we over jarenlange (inter)nationale expertise en geven we traingingen aan dealers die producten van ons afnemen.

Bij Reesink Agri staat de klant centraal. Zo bieden wij passende financieringsvormen om de aanschaf van een machine mogelijk te maken. Met een enthousiast team ondersteunen wij onze afnemers en bieden optimale service en onderhoud. Hierdoor kan het werk gewoon doorgaan.