07 januari 2021

Uitbreiding EINBöCK dealernetwerk


B. Naaktgeboren BV kiest voor de dealerschap van de Oostenrijkse fabrikant Einböck in de Noordoostpolder. Reesink Agri is verheugd om u te kunnen meedelen dat Naaktgeboren BV vanuit de vestiging in Tollebeek de nieuwe dealer is voor het merk Einböck in de Noordoostpolder. De samenwerking is op 1 december ’20 van start gegaan.

B. Naaktgeboren startte in 1971 in Tollebeek met het mechanisatiebedrijf. Sinds jaar en dag staat B. Naaktgeboren bekend om de goede service, hoog kennisniveau en is vooruitstrevend op het gebied van akkerbouw.

Cameratechniek en veelzijdigheid in schoffelgarnituur

“Door de toenemende vraag naar mechanische onkruidbestrijding waren wij op zoek naar een leverancier op dit specifieke gebied. De mogelijkheden op het gebied van cameratechniek en de veelzijdigheid in schoffelgarnituur gaven de doorslag om voor Einböck te kiezen. De degelijkheid en eenvoud vallen direct op bij het zien van de machine evenals de robuuste elementen, smeerbare draaipunten en het hoge afwerkingsniveau. Ook de EINBöCK ROW-GUARD camerabok is degelijk en doordacht geconstrueerd. Dit zal uiteindelijk resulteren in veel bedieningsgemak en werkplezier voor de eindgebruikers”, aldus Simon Doornbos van Naaktgeboren BV.
Naaktgeboren

EINBOCK ROWGUARD werkt arbeidverlichtend

“Wij denken dat de EINBOCK ROW-GUARD stuurbok met cameratechniek de chauffeur veel werk uit handen neemt omdat deze functionaliteit de schoffel bestuurt. Hierdoor zal de chauffeur fitter blijven en kan hij op het scherpst van de snede blijven werken. Door gebruik te maken van mechanische onkruidbestrijding wordt de plant zo min mogelijk gehinderd in groei, wat uiteindelijk zal resulteren in een vitaal gewas met goede opbrengsten.


EINBOCK ROWGUARD LR

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Simon Doornbos en Matthijs Jansen (Naaktgeboren B.V.) via tel.nr. 06-837 157 37 of 06-135 66 180 

www.naaktgeboren.com