15 april 2022

Distributie Bergmann per 1 juni naar Kamps de Wild


In goed overleg tussen zusterbedrijven Reesink Agri en Kamps de Wild is overeenstemming bereikt over de distributie van het Bergmann product portfolio in Nederland.

PERSBERICHT

Zowel Dr. Jutta Middendorf-Bergmann (Managing Director van Ludwig Bergmann International Sales GmbH) en Dick Melessen (Managing Director van Kamps De Wild B.V.) zijn blij met deze voorgenomen samenwerking.

Volgens Pieter Koeman (Managing Director van Reesink Agri) zien alle partijen voordeel in deze overdracht. Als onderdeel van de Royal Reesink Groep is Kamps De Wild een toonaangevende importeur van de merken CLAAS, AMAZONE, Schmotzer en Nucrop en levert via een professioneel netwerk van 40 dealers aan agrariërs en loonwerkers in Nederland.

Met dit partnerschap complementeert Kamps de Wild zijn productportfolio op de Nederlandse markt, die belangrijk is voor opraapwagens. Met de series ROYAL, REPEX, CAREX en SHUTTLE produceert Bergmann hoogwaardige opraapwagens van 26,8 tot 51 m³.

Bergmann Carex 5.JPG

Als toonaangevende fabrikant van mest- en universele strooiers, opraap- en overlaadwagens biedt Bergmann een breed productassortiment van de modernste landbouwtechniek. Bergmann strooiers worden gekenmerkt door een uitstekende precisie en een DLG-geteste dwars- en langsverdeling.

Kamps de Wild neemt per 1 juni a.s. de distributie over van zusterbedrijf Reesink Agri, die de afgelopen 14 jaren veel bekendheid hebben verworven met de verkoop van o.a. de Bergmann stalmeststrooiers. 

Voor Kamps de Wild betekent dit een belangrijke aanvulling van het productenpakket. Met de opraapwagen hebben we een waardige vervanger voor de CLAAS opraapwagen. De breed-strooiers en overlaadwagens maken het programma compleet.
“De breedstrooier wordt erg belangrijk in de komende jaren en maakt ons programma naast de KAWECO drijfmest techniek compleet”, aldus Melessen.
Zowel Bergmann als Kamps de Wild zien uit naar een succesvolle samenwerking.